Podjela kanti na području Krasa i Gabonjina

Petak, 18. ožujak, 2022. (8:07)

Sukladno dogovoru između Općine Dobrinj i Ponikve eko otok Krk d.o.o., davatelja javne usluge gospodarenja otpadom, u petak 01.travnja 2022. počinje podjela preostalih kanti za sustav odvoza otpada ''od vrata do vrata'' u naseljima: Gabonjin i Kras 

Kante će se prvo dijeliti u naselju Gabonjin, pa zatim u naselju Kras!

Pogledaj cijelu objavu...

Obavijest Šilo, Klimno, Čižići i Soline

Petak, 7. veljača, 2020. (11:05)

Poštovani, ovim putem obavještavamo vas o sljedećem:

03.02.2020. godine kućanstvima u Šilu, Klimnu, Čižićima i Solinama počinje podjela kanti: plava kanta (papir, karton i tetrapak), žuta kanta (plastika i metal), siva kanta (staklo). 
Kante će dijeliti djelatnici Eko patrole. Korisnicima koji ne budu kod kuće za vrijeme podijele kanti, bit će ostavljena obavijest s brojem telefona Eko patrole. Njima će se kante dostavljati prema terminima koje dogovore s Eko patrolom.

30.03.2020. započet će odvoz po novom sustavu od vrata do vrata.
13.04.2020. uklonit ćemo javne setove kanti

Pogledaj cijelu objavu...

Ponikve Krk – novosti u 2018. godini

Četvrtak, 28. prosinac, 2017. (8:07)

Režim odvoza:

Već u siječnju nas očekuje promjena režima odvoza stakla. Do sada se staklo odvozilo prvi ponedjeljak u mjesecu, a od siječnja će se odvoziti drugi četvrtak u mjesecu. Tijekom ljetnih mjeseci u 2018. odvoz stakla vršit će se dva puta mjesečno, drugi i četvrti četvrtak u mjesecu.
Odvoz bio otpada tijekom cijele će godine ostati dva puta tjedno, odnosno subotom i utorkom. Neće više biti ljetnog režima s odvozom tri puta tjedno.

Pogledaj cijelu objavu...