NADOPUNA 26.10.2020. - prijave u pilot projekt frESCO! su ZATVORENE!


Otvoreni javni poziv za jednostambene/višestambene obiteljske kuće na području Otoka Krka

Pozivamo vas da prijavite vašu obiteljsku kuću u pilot projekta frESCO!

Što je frESCO?

Projekt frESCO je inovacijski projekt iz programa Obzor 2020, kojemu je cilj razvoj novih poslovnih modela i energetskih usluga između ESCO tvrtki i agregatora. 
Takav model je zapravo paket integrirane energetske usluge koja potiče fleksibilnost potrošnje i mjera energetske učinkovitosti u svrhu optimizacije potrošnje iz distribuiranih izvora energije na lokalnoj razini i odziva potrošnje. 
Ponikve eko otok Krk d.o.o., uz pomoć Smart island Krk d.o.o., ima ulogu provedbe pilot projekata.

Šta dobivate sudjelovanjem u pilot projektu?

Besplatnu ugradnju pametnih brojila, senzora i drugih uređaja za pametno upravljanje potrošnjom potrebnih za provedbu ovoga pilot projekta. Sudjelovati ćete u provedbi testiranja, stjecanju i razmjeni  novih iskustava, te mogućnosti stvaranja novih prilika za financijske uštede i uvid u pametno upravljanje potrošnjom . 

Koji su uvjeti sudjelovanja?

U ovaj poziv možete se prijaviti ako već imate instalirani neki oblik obnovljivih izvora energije (OIE), toplinske pumpe, sustav za praćenje potrošnje energenata/vode ili ste jednostavno voljni uključiti se u pametno gospodarenje energijom i zanimaju vas pametna rješenja! 

Kako se prijaviti ?

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u ovome projektu molimo vas da nam pošaljete svoje podatke na mail adresu  

Potrebni podaci su: ime i prezime prijavitelja, adresa, broj osoba u kućanstvu, da li stalno ili povremeno boravite u kućanstvu, da li već imate nešto od pametne „smart“ opreme instalirano u svome kućanstvu.

Svaka prijava je dobrodošla i biti će razmotrena. Ukoliko vaša prijava bude odgovarala traženom profilu  od strane projekta biti će i odabrana.
Trajanje ovog javnog poziva je 15 dana od dana objave na službenim web stranicama Ponikve eko otok Krk, ili do popunjenja kapaciteta.

Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen stoga Vas potičemo da se što prije prijavite!

Za više informacija o samom projektu posjetite web stranicu: https://www.fresco-project.eu/

Tags: 
frESCO